Bankkártyás adományozás OTP SimplePay nyereményjátékkal

2021. jan. 01. | Összes hír

A Kölcsey Ház Alapítvány szerződött partnere az OTP-csoportba tartozó OTP Mobil Kft.-nek, amely „SimplePay” márkanév alatt biztosítja a kényelmes és biztonságos bankkártya elfogadást számos cég és nonprofit szervezet részére Magyarországon.

A SimplePay decemberben egy nyereményjátékot hirdetett, melynek főnyereménye egy Microsoft Xbox Series S 512GB játékkonzol, további nyereményként pedig 500.000 Ft-ot lehet nyerni Mastercard nyereménykártyán. A játék 2021. január 31-ig tart és mindössze annyit kell tenni, hogy Simple-fiók használatával bármilyen bankkártyás fizetést végezni, a játékban való részvétel ezt követően már automatikus, nem kell jelentkezni rá. Aki a Kölcsey Ház Alapítványt bármely összegű, a honlap nyitó oldalán https://www.kolcsey.org/ keresztül elérhető bankkártyás adományozással támogatja és fizetéskor meglévő Simple fiókját használja, vagy ha még nincs, a bankkártyás adományozás során regisztrál egy ilyet, automatikusan részt vesz a február 2-i sorsoláson. A nyerteseket az OTP Mobil Kft. közvetlenül értesíti.

A promóció teljes, jól áttekinthető leírása itt olvasható:

SimplePay nyereményjáték

Vegyen részt a nyereményjátékban és adományozzon bármely összeget OTP SimplePay fiókja felhasználásával a Kölcsey Ház Alapítvány részére!

További részletek a https://mentsdegyszeruen.hu/promociok_key/vasarolj-online-az-otthonod-biztonsagabol/ linken olvashatók.