Vásároljuk vissza Kölcsey szülőházát!

2017. dec. 18. | Összes hír

Alapítványunk a NIOK Alapítvánnyal karöltve, az adhat.hu oldal megújult változataként működő adjukössze.hu oldalon – kultúra kategóriában – a fenti címmel bankkártyás adományozási kampányt indított, amely az alábbi helyen tekinthető meg: https://adjukossze.hu/kampany/vasaroljuk-vissza-kolcsey-szulohazat-1102.

A kampány keretében bemutatjuk a gyűjtés célját, szervezetünket és tételesen közöljük az eddig ilyen formában kapott adományok összegét is. Amennyiben az adományozó hozzájárul, akkor név szerint is megjelenik az adományozók listáján – mind a fenti oldalon, mind honlapunk támogatókat bemutató oldalán.

A bankkártya felhasználásával történő adományozásra az OTP-vel kötött szerződésünk alapján nyílt lehetőség. Előre választható fix összegeket éppúgy lehet adományozni, mint egyénileg meghatározott összeget, sőt rendszeres, tetszőlegesen megválasztható összegű adományozás is egyszerűen beállítható.

A bankkártyás adományozás teljesen biztonságos és gyakorlatilag nem különbözik attól, mint amikor valaki bármilyen terméket, szolgáltatást vásárol interneten. A biztonságos felületet az OTP biztosítja, mely sokak számára ismerős már.

Amennyiben Önök egyetértenek kampányunk céljával és megtisztelik bizalmukkal alapítványunkat, úgy kényelmesen, otthonról tetszőleges összeggel támogathatnak bennünket. Kérjük éljenek a lehetőséggel!

bankkártya