Idén is lesz Kölcsey emlékfutás

2016. júl. 03. | Emlékfutás

Örömmel tudatjuk, hogy ebben az évben is – immár 7. alkalommal – megrendezésre kerül a Kölcsey-emlékfutás Tasnád és Sződemeter között. Az eseményre 2016. augusztus 6-án 10 órakor kerül sor Pakulár István és Pakulár Julianna református lelkipásztorok szervezésében. A regisztráció 9 órakor kezdődik.

Tasnád és Sződemeter távolsága 10 km, melyet nemcsak futva, hanem kerékpárral, sőt gyalog is meg lehet tenni. Ez egy igazán közösségi megmozdulás, nem a versenyzésen van a hangsúly, hanem a célba érkezésen. A 18 év alatti fiatalok orvosi igazolás és szülői beleegyezés mellett vehetnek részt a rendezvényen.

Az indulás előtt 9 órakor kezdődik a regisztráció Tasnádon, a református templom előtti téren. Valamennyi résztvevő kap egy pólót, a célban, a sződemeteri református templom kertjében pedig mindenkit meghívnak egy helyben készült finom ebédre. A Tasnádra való visszajutás megoldott.

A szervezők kérik, hogy lehetőleg július 31-ig jelentkezzenek az érdeklődők. A jelentkezést az info@kolcsey.org e-mail címre is el lehet juttatni illetve honlapunk Kapcsolat/Elérhetőség almenüjén keresztül szintén lehet üzenetet küldeni. Igény esetén a szervezők segítenek szállás biztosításában is.

A rendezvényt ebben az évben a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatja, melynek révén a költségek egy része finanszírozásra kerül. A szervezők szívesen fogadják támogatók jelentkezését a 2017. évi esemény megrendezésére.

Az esemény plakátja itt tekinthető meg:

A 2016. évi emlékfutás plakátja